Primăria Comunei Baru, județ Hunedoara, România

Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Contact Primăria Comunei Baru


Adresă: Baru, Str. "Prof Dr St. Garbea" nr. 222, C.P. 337035, jud. Hunedoara, Romania

Telefon: 0254-778.003,

Fax: 0254-778.398.

 

Website: www.primariabaru.ro

 

Mail principal: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.;

Secretariat: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. - nerecomandat deoarece se va renunţa la acest cont de mail la finele anului 2018).

 

Mail-uri particularizate (entităţi/ servicii/ compartimente/ etc):

Primarul comunei Baru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Viceprimarul Comunei Baru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Secretarul Comunei Baru: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Compartiment agricolAceastă adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Compartimentul pentru implementarea proiectelor finanţate prin fonduri externe nerambursabile (pct. 4 din Anexa la O.U.G. nr. 63/ 2010)Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Serviciul Public de Asistenţă Socială (conf. art. III alin. 2  OUG 63/ 2010)Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.